Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo

Dodela udžbenika za prvake

Dragi prvaci, ovo je poseban i važan dan za sve vas, jer danas ne samo da započinjete vaše školovanje, već i novu etapu života.

Grad Šabac je deo ovog velikog dana, zajedno ga slavimo na gradskom trgu. Za vas 990, koji ste danas po prvi put seli u đačke klupe, grad je obezbedio komplete besplatnih udžbenika i rančeve.

Za haš grad je ulaganje u obrazovanje najvažnija investicija i vođeni tom činjenicom već treću godinu zaredom izdvajamo sredstva iz budžeta grada za udžbenike i rančeve, kako bismo roditeljima olakšali finansijsku situaciju.

Želim vam da sa radošću i znatiželjom otvarate ove udžbenike, koji će vas uvesti u svet pismenosti i znanja. Učite i nižite dobre ocene. Ali ne zaboravite da uživate u školskim danima, da se družite i igrate. Ovde ćete steći nova drugarstva i prijateljstva za ceo život.

Usudite se da sanjate velike snove i radite uporno i marljivo na njihovom ostvarenju.

Volite svoje učitelje, oni će biti vaš oslonac i kada vam bude teško.

Vi ste najveće bogatstvo našeg Grada i na putu obrazovanja ćete uvek

imati našu podršku.

Srećan vam polazak u školu, neka vam školski dani budu ispunjeni radošću

i uspehom!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije