Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Privreda

Vopachel jedna od kompanija koja svoju delatnost obavlja u okviru Slobodne zone

Vopachel je osnovan u proleće 2001. godine kao kompanija za proizvodnju ambalaže od polietilenske folije i odlikuje se: Najsavremenija postrojenja sa naprednim tehnologijama i automatizovanom kontrolom kvaliteta. Sertifikovani sistem upravljanja kvalitetom Jednostavna, efikasna i orijentisana na klijente korporativna organizacija. Mlad, dinamičan i kvalifikovan tehnički kadar. U junu 2016. godine Vopachel je povećao svoje proizvodne kapacitete kako bi bolje opsluživao svoje kupce ulaganjem u novi projekat Vopachel Doo u Šapcu (Republika Srbija).

Vopachel poseduje najsavremenije proizvodne pogone koji mu omogućavaju da proizvodi širok spektar proizvoda pogodan za širok spektar primena: LINIJE ZA EKSTRUZIJU ZA HDPE FILM Traka filma 130 mm do 2000 mm (dostupno više verzija sa perforacijama ili rezovima na traci). Debljina od 6 m do 50 m. Korona tretman na jednoj ili obe strane. Prečnik rolne do 1200 mm. LINIJE ZA KOEKSTRUZIJU ZA HDPE I LDPE Traka filma OD 130 mm do 2000 mm. Cevasta traka 490 mm do 1300 mm Debljina od 30 m do 200 m. Korona tretman na jednoj ili obe strane. Prečnik rolne do 1200 mm.

Slobodne zone su fiziči ograđen i označen deo teritorije Republike Srbije, infrastrukturno opremljen, gde se mogu obavljati proizvodne I uslužne delatnosti uz određene stimulativne pogodnosti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije