Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Politika Zabava

Novogodišnji paketići za 8.000 mališana iz svih mesnih zajednica sa teritorije Šapca

Grad Šabac je obezbedio novogodišnje paketiće za preko osam hiljada mališana iz svih mesnih zajednica sa teritorije našeg grada.

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika sinoć su novogodišnjim paketićima obradovani mališani uzrasta do petog razreda koji pripadaju Mesnoj zajednici Bair.

– Novogodišnji paketići i Deda Mraz samo su jedan od načina da mališanima ulepšamo predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Cilj Grada Šapca je da deca i mladi uvek budu na prvom mestu, tako da ćemo i u narednoj godini opredeliti značajna sredstva za poboljšanje uslova za boravak u vrtićima, ulagaćemo u obrazovne ustanove, smanjićemo cenu vrtića za dodatnih 10%, počeli smo sa izgradnjom novog vrtića na Letnjikovcu koji će dodatno proširiti smeštajne kapacitete predškolske ustanove, nastavićemo da obezbeđujemo besplatne udžbenike za đake prvake, ali i da nagrađujemo najbolje učenike i studente. Ulaganje u decu i mlade siguran je put za ispunjenje našeg cilja, a to je Šabac grad budućnosti. Svim mališanima sa teritorije grada Šapca želim srećne novogodišnje i božićne praznike, poručio je predsednik Privremenog organa grada Šapca, dr Aleksandar Pajić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije