Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Najava događaja Politika

U toku rekonstrukcija puta Šabac – Majur – Sokina kafana

Na zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića započeta je rekonstrukcija puta od Šapca do Sokine kafane u dužini od 4,3 kilometra. Ove radove predsednik Vučić je najavio tokom svečanog otvaranja auto-puta Ruma – Šabac, kada je takođe naglasio da će radovima uskoro biti obuhvaćena i deonica od Šapca ka Tekerišu u dužini od 27,5 kilometara.

Tokom posete Mesnoj zajednici Majur, predsednik Privremenog organa grada Šapca, dr Aleksandar Pajić sa saradnicima naglasio je da se radovi finansiraju sredstvima iz državne kase.

  • Ovaj putni pravac je započet sa rekonstrukcijom na zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vrednost investicije je 200 miliona dinara, a izvođač radova je PZP ,,Valjevo”. Pored ovog puta koji država radi, Grad Šabac će urediti i centar Majura. Ovo je jedna od najvećih mesnih zajednica na teritoriji grada i žitelji zaslužuju da imaju kvalitetnu putnu infrastrukturu i normalne uslove za život. Sa ponosom možemo da kažemo da svaka predsednikova reč ima težinu i da sve ono što obeća i realizuje. Država počinje da radi i putni pravac od Šapca do Tekeriša u dužini 27,5 kilometara, kaže Pajić.

U narednom periodu planira se asfaltiranje novih 150 kilometara putne mreže i kako je naglasio Pajić sve što su obećali građanima, biće i urađeno.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije