Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo

Izgrađen sportski teren u Jaloviku i rekonstruisana niskonaponska mreža u Beljinu

Osnovna škola u Jaloviku nije imali sportski teren, pa su tako i uslovi za održavanje nastave fizičkog vaspitanja nedostajali, kao i za vannastavne aktivnosti najmlađih žitelja. Izgradnjom sportskog terena za male sportove učenici ove škole i omladina u Jaloviku sada će imati adekvatne uslove za bavljenje fizičkim aktivnostima, a samim tim doprineće se i unapređenju društvenog života ove mesne zajednice. Radovi su finansirani sredstvima iz budžeta opštine Vladimirci u iznosu od tri miliona dinara.

Predsednik opštine Vladimirci Goran Zarić, predsednik Skupštine opštine Rade Kovačević i član Opštinskog veća Dragan Kovačević obišli su radove na rekonstrukciji niskonaponske mreže u delu mesne zajednice Beljin (Lukići). Rekonstrukcijom je obuhvaćeno oko kilometar niskonaponske mreže, a radove izvodi Elektrodistribucija – poslovnica Vladimirci u saradnji sa lokalnom samoupravom. Ovim radvima rešiće se dugogodišnji problem meštana u ovom delu sela koji su imali česte prekide u snabdevanju električnom energijom.

Predsednik opštine Goran Zarić da je cilj da se meštanima obezbedi kvalitetno i redovno snabdevanje električnom energijom i da se na taj način unapredi energetska situacija na teritoriji opštine Vladimirci.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije