Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Najava događaja Sport

Fudbaleri Mačve sutra u Kup takmičenju dočekuju Mladost GAT

Fudbaleri Mačve sutra igraju utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije. Crveno-crni dočekuju ekipu FK „Mladost GAT“ od 17.00 časova. U ovaj susret Šapčani ulaze još uvek oslabljeni i sa kadrovskim problemima.

– Dobro ćemo premeriti šta ćemo da radimo i ko će da igra tu utakmicu. Nekoliko standardnih igrača ima povrede, neki su tek očistili kartone, jedan igrač zbog virusne infekcije ispadne iz stroja i preko noći se desi da neki igrači moraju da igraju 90 minuta, a za to nisu spremni i teško podnose taj ritam. Ako rovite ili igrače koji još uvek ne mogu da izdrže čitavih 90 minuta na terenu izložimo novim naporima u sredu, može da nam se desi da dobijemo još nekog povređenog igrača što bi za nas bilo pogubno. Ono što je dobro, u sredu imaju pravo nastupa i Martin Novaković i Boško Vraštanović, kao i Sladojević koji zbog virusa nije mogao da bude u sastavu poslednje prvenstvene utakmice. Nama svaki igrač mnogo znači, biće teško, ali moramo da se borimo i idemo dalje, kaže šef stručnog štaba Ivan Kurtušić.

Nakon kup utakmice, pred Šapčanima je i 15.kolo Mozzart Bet Prve lige Srbije, kada gostuju lideru na tabeli OFK Beogradu. Utakmica se igra u nedelju, 05.novembra od 13.00 časova.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije