Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Politika

Sveta Petka obeležena u Klubu šabačke bolnice i Predškolskoj ustanovi „Naše dete“

Slava medicinskih sestara i tehničara, Sveta Petka Paraskeva, obeležena je u Klubu šabačke bolnice. Domaćice ovogodišnje slave su medicinske sestre Službe neurologije i Službe polivalentne patronaže sa Centrom za prevenciju. Sveta Petka uživa veliko poštovanje u našem narodu i predstavlja zaštitnicu žena, majki i porodilja, ali i bolesnih i siromašnih.

Proslavi praznika prisustvovali su predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić i gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić.

  • U ovom prazniku objedinjena je sva plemenitost vašeg poziva, vašeg delovanja i brige za živote svih nas. Naša država i Grad Šabac nastavljaju da rade na unapređenju zdravstvenog sistema. Uz pomoć države, šabačka bolnica će za manje od mesec dana dobiti magnetnu rezonancu. Naš grad dobiće i novu bolnicu čija je vrednost 50 miliona evra. Briga za zdravlje građana je naš prioritet, naglasio je gradonačelnik Šapca.

Predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić tokom dana prisustvovao je i proslavi Svete Petke u Predškolskoj ustanovi „Naše dete“.

– Veliku zahvalnost dugujemo svom medicinskom osoblju koje je brinulo o našim sugrađanima tokom pandemije koronavirusa, kao i svim zaposlenima Predškolske ustanove “Naše dete” Šabac koji svakodnevno brinu o više od 3.500 mališana pod okriljem ove ustanove. Trud i zalaganje, kroz zdravstveni i obrazovni sistem našeg grada, nemerljiv je doprinos u unapređenju naše zajednice. Sa željom da dan svoje zaštinice proslave u miru i slozi, a nastavak rada obogate uspesima, želim svima srećnu slavu, poručio je predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije