Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo

Gradonačelnik Šapca Dr Aleksandar Pajić prisustvovao završetku radova na asfaltiranju u pocerskom selu Bukor

U pocerskom selu Bukor, najudaljenijoj tački na teritoriji grada, završeni radovi na asfaltiranju dela Ulice vojvode Stepe Stepanovića. Novoasfaltirani put u dužini 1100 i širini 3,5 metara omogućiće meštanima da lakše stižu do svojih kuća i poljoprivrednih imanja, ali i bolju komunikaciju sa opštinama Vladimirci i Koceljeva.

Za izvedene radove smo iz gradskog budžeta izdvojili 10,6 miliona dinara. Trudimo se da ulažemo u krajeve koji su godinama bili zapostavljeni i ovo je ukupno 107. kilometar puta koji smo uradili za nepune tri godine na teritoriji grada Šapca.

Znamo koliko svaki kilometar asfaltiranog puta znači za naše sugrađane. Bolji uslovi za život građana u njihovim mestima naš su prioritet. Važno nam je da se Bukor posle mnogo godina razvija i prepreka ne sme da nam bude to što je ovo najudaljenija mesna zajednica. Takođe, ovde smo završili i nasipanje malskih puteva.

Grad ulaže napore da svima izađe u susret i obavlja posao prema prioritetima. U toku su radovi na asfaltiranju puteva u Varni i Kasarskim Livadama, posle toga mašine se sele u Metković, a zatim i u Savsku ulicu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije