Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo

U trening centru Šabac, održana je fokus grupa za zaposlene 

Dana 19.07.2023.godine u Trening centru Šabac, održana je fokus grupa za zaposlene  u relevantnim institucijama i organizacijama koje se bave problemima  građana starije  životne dobi u gradu Šapcu.

Fokus grupa je deo aktivnosti projekta Age+, koji  realizuje Tara International Consulting doo iz Novog Sada u saradnji sa gradom Šapcem, a čiji je cilj podrška starijim osobama kroz  međugeneracijsku akciju, izgradnju zajednica prilagođenih potrebama starije populacije i jačanje kapaciteta u oblastima socijalne zaštite, zdravstva i nege.

Učesnici fokus grupe su  međusobno razgovarali o položaju  starijih osoba i o predlozima za unapređenje položaja starijih lica, sa voditeljkom grupe Jarmilom Bujak Stanko.

Učesnici su bili predstavnici centra za socijalni rad Šabac, Gerontološkog centra Šabac, direktorka Doma Zdravlja Draga Ljočić Šabac,predstavnica fonda Humano srce Šabac,predstavnica socio-humanitarne organizacije Caritas, direktor centra za stručno usavršavanje Šabac,sekretar skupštine grada Šapca.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije