Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Zabava

Festival „Klasje Pocerine” po prvi put održan je u Zablaću, na kom su brojni posetioci mogli sa uživaju u odličnoj atmosferi i nastupu KUD „Abrašević” iz Šapca i koncertu Nenada Manojlovića.

Grad Šabac još jednom je pokazao potencijale manifestacionig turizma, koji privlači sve više posetilaca. Ova godina biće rekordna po broju manifestacija kako na gradskom, tako i na seoskom području.

Važno je da i stanovnici seoskog područja imaju manifestacije u svojoj sredini, a mnoge od njih imaju i privredni značaj za selo.

Dosadašnje manifestacije na seoskom području od Festivala jagoda u Culjkoviću, „Ruža Lipolista” i Seoskih igara Sportskog saveza Srbije ispunile su očekivanja, a nadamo se da će i predstojeći INTEF, „Fijakerijada” u Drenovcu, Moto skup u Prnjavoru i Miholjski susreti sela okupiti veliki broj sugrađana.

DCIM\100MEDIA\DJI_0664.JPG

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije