Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo

Otvorena stručna manifestacija ,,Lazini dani”, koji se održavaju po 45. put u našem gradu, u organizaciji Srpskog lekarskog društva – Podružnice Šabac.

Skup je po tradiciji okupio predavače i lekare iz zdravstvenih ustanova širom Srbije, koji će međusobno razmeniti iskustva i znanja iz različitih oblasti medicine. Svečanom otvaranju ,,Lazinih dana” prethodilo je polaganje venaca u Gospodar Jevremovoj ulici, ispred spomenika dr Lazi K. Lazareviću, velikanu srpske medicine, ali i književnosti, jednom od najznamenitijih Šapčana.

Šabac je grad koji podržava svaku ideju, koja za cilj ima unapređenje razvoja zdravstva i stoga želimo da svako novo znanje naši lekari primene u praksi, u najhumanijem interesu profesije za koju su se opredelili. Ove godine obeležavamo jubilej, a nadam se da ćemo i u narednim godinama i decenijama nastaviti da održavamo ovu lepu tradiciju, jer to dugujemo Lazi K. Lazareviću.

Grad Šabac će nastaviti da podržava manifestacije koje doprinose napredovanju u struci i edukaciji zaposlenih

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije