Flat Preloader Icon
Aktuelno Društvo Sport

Promocija knjige „Stepi” Momčila Ivanovića o košarkaškom treneru Milovanu Stepandiću održana je u Šabačkom pozorištu.

Osvedočeni košarkaški hroničar Momčilo Ivanović, čiji je rad Grad prepoznao i pomogao u realizaciji ovog projekta, knjigom o Milovanu Stepandiću krunisao je izvesnu hroniku šabačke košarke. Knjigom „Stepi” autor prikazuje život čoveka koji je ostavio dubok trag u šabačkoj i srpskoj košarci, koji je bio istaknuti sportski radnik i sinonim svog sporta u Šapcu, u čijem sportskom ambijentu je odigrao značajnu ulogu.

Nekadašnji Koš klub od prošle godine nosi ime Milovana Stepandića, na taj način Grad se odužio najpoznatijem šabačkom košarkaškom treneru, gde će budući šampioni, ali i rekreativci započeti na istom mestu gde je karijeru započeo i Milovan Stepandić Stepi.
Grad Šabac će i dalje biti otvoren da pomogne ovakve projekte, koji budućim naraštajima ostavlja siguran orjentir i spomen o vremenu i ljudima koji su doprinosili svojoj lokalnoj zajednici i u kojoj su ostavili dubok trag.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ostalo

Aktuelno Društvo

Saradnja sa Hrvatskom u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Projektni tim Grada Šapca posetio je opštinu Velika u Hrvatskoj. Sa hrvatskim kolegama razgovarali su o budućoj saradnji u okviru
Aktuelno Politika

Potpisan ugovor o pošumljavanju i ozelenjavanju Šapca

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije